Panowie,
Najprawdopodobniej będę sprzedawał swoje auto. Użytkuje je na co dzień, jako mój podstawowy środek lokomocji. Jeździ w mieście i po trasie, ale co najważniejsze bezawaryjnie. Jeśli szukacie czegoś co jest „pewne” to z czystym sumieniem polecam.
> Rok produkcji 2005
> Przebieg 220tyś km (przy 180 tyś wymienione 80% silnika -rachunki z ASO BMW na ponad 50 tyś PLN) realnie na tym silniku przejechane 40tyś
> Mechanicznie też zostało mocno doinwestowane (skrzynia, sprzęgło, etc.)
> Obniżone zawieszenie Eibach Pro-Kit - 30 mm/15 mm [przód/tył]
> K&N stożkowy filtr powietrza - zestaw"Typhoon" (ponoć +20.77KM i bardziej basowe brzmienie)
> W środku komplet wykończenia w karbonie środkowej konsoli, listwy boczne i na desce rozdzielczej.
A teraz miękkie fakty:
> Auto ma na trwale zdjęty ogranicznik prędkości i 300 km/h przelatuje tak, że banan nie schodzi z twarzy
> Czarne szyby (profesjonalna folia) powodują, że na wszelki wypadek na CB nikt nie zaczepia
> Jedyna usterka jaka mi się przytrafiła to jakiś czujnik przy skrzyni biegów i to wszystko.
> Blacharsko - rowerzysta wjechał w prawy zderzak i wpadł na maskę. Obydwa elementy zostały pomalowane. Mam zdjęcia tych rys - nic wielkiego.
Auto kupowałem dla siebie i w 100% to była dobra decyzja. Jeśli szukacie bezawaryjnej maszyny to polecam. Cena 90 tyś PLN. Jeśli w ogóle, to do bardzo niewielkiej negocjacji.
Albo w przyszłym tygodniu albo jeszcze w następnym wstawie do salonu w Konstancinie, więc może być nieco droższe. Jeśli ktoś zainteresowany - piszcie na maila afrankowski@poczta.onet.pl
Zdjęcia są na mforum pod adresem
viewtopic.php?p=52948#52948
Sprzedaje swoją E60 M5. tak, tak... niestety :(
Regulamin forum
ZASADY UMIESZCZANIA OGLOSZEN:
1. Na forum obowiazuje zakaz dzialalnosci komercyjnej. Na przyklad: linki w podpisie, tematy nie bedace ogloszeniami prywatnych osob, bannery reklamowe, etc.
Istnieje mozliwosc zareklamowania sie na Mforum, w tej sprawie prosze o kontakt ze mna: PW (prywatna wiadomosc) lub mail. Wszystko znajdziecie w moim profilu lub na pasku ponizej.
Oferujemy m.in. reklame bannerowa (banner duzy, maly, gora lub dol strony), temat sponsorowany, forum sponsorowane, wspolpraca na M Track Day, i inne
2. To forum to nie portal aukcyjny, wiec prosze o podawanie w tresci ogloszenia ceny oferowanego przedmiotu(ow), badz przedzialu cenowego.
Wyjatkiem od reguly sa ogoszenia w ktorych znajduja sie linki do Allegro, badz innych portali.
Ogloszenia nie spelniajace powyzszego wymogu beda usuwane.
3. Dla ofert sprzedaży aut zostało stworzone dedykowane forum "Sprzedam auto". Proszę o zamieszczanie tam tylko ogłoszeń sprzedaży aut BMW ///M lub podobnych.
4. Proszę o ogłoszenia dotyczące tylko części (oraz aut) związanych BMW ///M (np. części pasujące do takich aut lub auta o podobnych osiągach / historii)
ZASADY UMIESZCZANIA OGLOSZEN:
1. Na forum obowiazuje zakaz dzialalnosci komercyjnej. Na przyklad: linki w podpisie, tematy nie bedace ogloszeniami prywatnych osob, bannery reklamowe, etc.
Istnieje mozliwosc zareklamowania sie na Mforum, w tej sprawie prosze o kontakt ze mna: PW (prywatna wiadomosc) lub mail. Wszystko znajdziecie w moim profilu lub na pasku ponizej.
Oferujemy m.in. reklame bannerowa (banner duzy, maly, gora lub dol strony), temat sponsorowany, forum sponsorowane, wspolpraca na M Track Day, i inne
2. To forum to nie portal aukcyjny, wiec prosze o podawanie w tresci ogloszenia ceny oferowanego przedmiotu(ow), badz przedzialu cenowego.
Wyjatkiem od reguly sa ogoszenia w ktorych znajduja sie linki do Allegro, badz innych portali.
Ogloszenia nie spelniajace powyzszego wymogu beda usuwane.
3. Dla ofert sprzedaży aut zostało stworzone dedykowane forum "Sprzedam auto". Proszę o zamieszczanie tam tylko ogłoszeń sprzedaży aut BMW ///M lub podobnych.
4. Proszę o ogłoszenia dotyczące tylko części (oraz aut) związanych BMW ///M (np. części pasujące do takich aut lub auta o podobnych osiągach / historii)
Sprzedaje swoją E60 M5. tak, tak... niestety :(
Nurburgring: 9.02.16 - E60 M5
Re: Sprzedaje swoją E60 M5. tak, tak... niestety :(
Nieco później niż to pierwotnie planowałem
dzisiaj zostawiłem już auto do sprzedaży (szczegóły w opisie poniżej).
Jeśli ktoś szuka nieawaryjnego egzemplarza - z czystym sumieniem polecam swoją maszynę. Daje radę

Jeśli ktoś szuka nieawaryjnego egzemplarza - z czystym sumieniem polecam swoją maszynę. Daje radę

Nurburgring: 9.02.16 - E60 M5
Re: Sprzedaje swoją E60 M5. tak, tak... niestety :(
Adam F pisze:dzisiaj zostawiłem już auto do sprzedaży (szczegóły w opisie poniżej).

No Fear - No Fun!